Напрями сталого розвитку готельного господарства - Терещенко, Віталій; Білоусов, Данило; Носирєв, Олександр (My University, 2023)
Сталий розвиток – це відповідальне використання виробничих ресурсів у проекті розвитку або діяльності з метою забезпечення довгострокової екологічної, соціальної та економічної стійкості. Сталий розвиток приймається для забезпечення тривалої соціально-економічної вигоди для всіх зацікавлених сторін проекту без шкоди для здатності майбутніх поколінь задовольняти власні потреби.
Keywords: сталий розвиток; готельний бізнес; корпоративний сектор