Використання фреймворку Node.js для створення веб чату з забезпеченням розширених можливостей користувачів - Кривенко, Микита Андрійович (My University, 2023)
Об’єкт розроблення: Використання фреймворку Node.js для створення веб чату з забезпеченням розширених можливостей користувачів. Мета кваліфікаційної роботи: Створення веб-чату для забезпечення зручного та ефективного спілкування між користувачами в режимі реального часу з допомогою Node.js, PHP, MySQL та jQuery У вступі подані причини створення веб-чату для суспільства, короткий опис поняття “веб-чат”, значення FrontEnd`у та BackEnd`у та їх інструментів для розробки. У першому розділі наведені технологій, які будуть використані для виконання цілей кваліфікаційної роботи. У роботі використовуються сучасні методи та технології для роботи над веб-сервісом. У другому розділі наведені технічні завдання для роботи. Вимоги до функціональних характеристик, підстави для розробки. У третьому розділі представлена реалізація проектних рішень, а саме:. Створення таблиць в БД, приклади таблиць та схеми. Архітектурна схема сайту та більш детальний опис виконаної кваліфікаційної роботи.
Keywords: ВЕБ-ЧАТ, JQUERY, СУБД, GIT, FRONTEND, BACKEND,ФРЕЙМВОРК, БД, PHP, CSS