Підвищення ефективності розробки родовища за рахунок попереднього збагачення руди - Білецький, Володимир; Шпильовий, Костянтин; Шпильовий, Леoнід (My University, 2018)
Метою роботи є обґрунтування перспективності застосування радіометричних методів переробки мінеральної сировини для попереднього збагачення гірничої маси, що надходить з кар’єра на збагачувальну фабрику. Експериментальні дослідження виконані на сенсорному фотометричному сепараторі мінералів, в якому ознака розділення визначається за допомогою поліхромної RGB-моделі, здатної розрізняти до 500 тисяч кольорів.
Keywords: розробка родовища; разработка месторождений; збагачення руди; обогащение руды