Особливості захисту земельних прав при виданні уповноваженими органами актів, що порушують права землевласників - Буракова, А. М. (My University, 2014)
З легалізацією приватної власності на землю важливого значення набуває забезпечення земельно-правового принципу гарантованості прав на землю, який закріплений ст. 5 ЗК України.
Keywords: земельное право; земельне право; землевласник; землевладелец; частная собственность на землю; приватна власність на землю