Актуальність впровадження енергозберігаючої рециркуляційної аквакультурної системи з замкнутим циклом очищення води - Каламбар, Кристина Сергіївна; Мамайкін, О. Р. (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Дослідницька робота присвячена актуальній на сьогоднішній день проблемі, пов’язаній з нераціональним використанням водних ресурсів підприємствами, недостатнім виробництвом екологічно чистої продукції та відсутністю в нашому регіоні ефективних ресурсозберігаючих технологій.
Keywords: очищення води; замкнутий цикл очищення води; аквакультурна система