Підвищення працездатності ланок буксового вузла ходового колеса візка мостового крану - Костюкевич, Дмитро, Іванович (НТУДП, 2021)
Об’єкт розроблення – експлуатація буксового вузла ходового колеса візка мостового крану типу Q=50/12.5. Мета роботи – обгрунтування використання в буксовому вузлі візка мостового крану самовстановлюваних підшипників кочення з дослідженням застосовування в якості матеріалу ходових колес конструкційної сталі 60С2А.
Keywords: ВЛАСТИВОСТІ МАТЕРІАЛУ, КРИТЕРІЇ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ, ПЛАНУВАННЯ ЕКСПЕРИМЕНТУ, РЕЖИМИ НАВАНТАЖЕННЯ, ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ, БУКСОВИЙ ВУЗОЛ, КОНСТРУКЦІЙНА СТАЛЬ, ТЕРМІЧНА ОБРОБКА.