Підвищення конкурентоздатності ТОВ «Trans-Plus» за рахунок удосконалення транспортно-технологічної схеми доставки товарів до мережі продовольчих магазинів (м. Вінниця) - Моісєєв, Я.Є. (My University, 2022)
Мета роботи: розробка раціональної транспортно-технологічної схеми доставки соняшникової олії власним рухомим складом у міському сполученні, з метою забезпечення конкурентоздатності автотранспортного підприємства.
Keywords: обсяги перевезень; маршрутизація; вантажні перевезення; оптимальний обсяг партії; соняшникова олія