Розвиток інформаційної системи управління ТОВ "ОМЕГА" - Рижченко, Денис (My University, 2024)
Результати роботи можуть бути застосовані не лише в «Омегі», а й слугувати основою для розробки подібних систем в інших установах України, сприяючи підвищенню ефективності бізнес-процесів.

Розробка такої системи є необхідною для оптимізації роботи компанії, збереження конкурентних переваг на ринку та забезпечення ефективної роботи в умовах сучасних викликів. Актуальність обраної теми визначається зростаючим значенням управління знаннями для великих компаній, де ефективна організація інформаційних потоків стає питанням конкурентоспроможності та виживання.

У магістерській роботі здійснено всебічне обґрунтування та розробку проекту створення корпоративної системи управління знаннями для ТОВ «Омега».
Keywords: СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ; оптимізація; аналіз даних; СИСТЕМА