Символізовані денотати у метафоричній структурі української народної загадки - Онищенко, Г. А. (My University, 2010)
У статті йдеться про символізацію денотатів та характерні образно-метафоричні зв’язки слів в українській народній загадці.

В статье рассматривается символизация денотатов и типичные образно-метафорические связи слов в украинской народной загадке.
Keywords: загадка; денотат; метафорична структура; метафорична номінація; символізація; метафорическая структура; метафорическая номинация; символизация