Розробка та обґрунтування заходів для підвищення фінансової стійкості підприємства - Климов, Дмитро Сергійович (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в удосконаленні теоретичних та практичних засад підвищення фінансової стійкості підприємства. Для досягнення поставленої мети у роботі вирішені наступні завдання:  досліджено питання сутності фінансової стійкості підприємства, основних факторів та методів оцінки;  досліджено теоретичні засади підвищення фінансової стійкості підприємства;  наведено загальну інформацію та історію розвитку ТОВ «РУШ»;  проведено діагностику фінансового стану ТОВ «РУШ» за 2022-2023 рр.;  виконано аналіз фінансових результатів та рентабельності ТОВ «РУШ»;  запропоновано напрямки підвищення фінансової стійкості ТОВ «РУШ», в тому числі оптимізацію транспортних витрат за допомогою вирішення задачі комівояжера.
Keywords: фінансова стійкість; фінансово-економічний аналіз; оптимізація маршруту