Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення розвитку підприємства - Шевченко Юлія Юріївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2025. Об’єкт дослідження – процес розвитку підприємств в сучасних умовах господарювання. Мета роботи – обґрунтування і розробка практичних рекомендацій з формування та реалізації перспективних напрямів розвитку підприємств. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджені теоретичні основи розвитку підприємств в сучасних умовах господарювання; проаналізована ефективність розвитку ТОВ «Проммашредуктор», визначені сильні та слабкі сторони підприємства, його можливості та загрози; обґрунтовані напрямки розвитку ТОВ «Проммашредуктор», обґрунтована доцільність удосконалення стратегії розвитку інтернет-магазину ТОВ «Проммашредуктор». Результати кваліфікаційної роботи бакалавра рекомендовано для використання вітчизняними торговельними підприємствами.
Substantiation of managerial decisions to ensure the development of an enterprise
Шевченко Ю.Ю. Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення розвитку підприємства / Ю.Ю. Шевченко – Д.: НТУ «ДП», 2025. – 66 с.
Keywords: РОЗВИТОК; ПРИБУТОК; ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН; РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ; СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ; НАПРЯМИ РОЗВИТКУ; УПРАВЛІНСЬКІ РІШЕННЯ