Контроль якості зварних з’єднань резервуарів РВС - Селезньова, Тетяна, Сергіївна (НТУДП, 2020)
Метою роботи є обгрунтування технології зварювання листових сталей для виготовлення вертикальних резервуарів наливних продуктів. Об'єкт розроблення – технологічний процес проектування та зварювання вертикальних сталевих резервуарів.
Keywords: ЗВАРНІ З'ЄДНАННЯ, РЕЗЕРВУАРИ НАЛИВНИХ ПРОДУКТІВ, СТАЛЕВІ КОНСТРУКЦІЇ, ІНЖЕНЕРНИЙ РОЗРАХУНОК, НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНИЙ СТАН