Розробка заходів по оптимізації виробничої програми випуску меблів із застосуванням теорії ігор - Румянцев П. О. (My University, 2025)
Практична цінність : визначення оптимальної виробничої програми підприємства за допомогою теорії ігор, яка є одним з головних інструментів аналізу економічних ситуацій, дає ясний і чіткий алгоритм їх дослідження і дозволяє отримати наочне рішення поставленої задачі.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: системний аналіз; оптимізація; теорії ігор