Буріння свердловин. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для студентів спеціальностей 184«Гірництво» та 185«Нафтогазова інженерія та технології» - Коровяка, Є. А.; Кузін, Ю. Л.; Хоменко, В. Л. (НТУ "Дніпровська політехніка", 2020)
Розглянуто загальні поняття та визначення в технології буріння свердловин, характеристика бурового інструменту для обертального буріння свердловин, бурових установок і верстатів, наведено порядок відбору і збереження керна. Рекомендації будуть сприяти активізації знань студентів. Призначено для бакалаврів спеціальності 184 «Гірництво» та 185 «Нафтогазова інженерія та технології».
Keywords: методичні рекомендації, нафтогазова інженерія