Інноваційний розвиток як ключовий вектор економічної стратегії України. Проблеми та перспективи - Тимченко, І. П. (НГУ, 2012)
Метою статті є узагальнення основних проблем інноваційного розвитку економіки України в сучасних умовах та, як наслідок,визначення його тенденцій та пріоритетних напрямків.
Keywords: інноваційний розвиток; инновационное развитие; сучасні тенденції; современные тенденции; економічна стратегія України; экономическая стратегия Украины; проблеми та перспективи; проблемы и перспективы