Математика 1 - Почепов, В. М.; Фомичова, Л. Я.; Мамайкін, О. Р. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Відповідає навчальній програмі дисципліни «Математика 1». Містить матеріал для 15 практичних занять. Для кожного заняття наведено приклади, що розглядаються в аудиторії, з поясненнями та розв’язками. Підібрано завдання з відповідями для самостійної домашньої роботи. Призначений для всіх форм навчання.
Keywords: математика; матриця; вектор; математичний аналіз; похідна; диференціал функції