Математичне описання процесу керування вібраційно-пневматичною сепарацією - Логінов, В. О.; Гавриленко, Б. В. (My University, 2011)
Розроблено комп’ютерну модель взаємодії часток постелі вібраційно-пневматичного сепаратора та отримано характеристику постелі як ланки системи керування.

Разработана компьютерная модель взаимодействия частиц постели вибрационно-пневматического сепаратора и получена характеристика постели как звена системы управления.
Keywords: автоматизація та управління процесами збагачення; вібраційно-пневматична сепарація