HR-менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі: сучасні виклики та ефективні стратегії управління персоналом - Язіна В. А. (НТУ «ДП», 2025)
HR-менеджмент у сфері гостинності є предметом численних наукових досліджень, які висвітлюють різні аспекти управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі. Готельно-ресторанний бізнес є однією з найбільш динамічних галузей економіки, яка вимагає ефективного управління персоналом для забезпечення якісного обслуговування та конкурентоспроможності підприємств. HR-менеджмент у цій сфері має справу з низкою викликів, зокрема високою плинністю кадрів, необхідністю безперервного навчання та адаптації до змін ринку.
Keywords: HR-менеджмент; готельно-ресторанний бізнесі; конкурентоспроможність підприємств