Особливості управління ризиками збутової діяльності підприємства - Лорві, І. Ф. (НГУ, 2012)
В умовах ринкової економіки взаємовідносини з конкурентами, постачальниками, посередниками, а також споживачами пов'язані з невизначеністю та ризиком, а низький рівень адаптації промислових підприємств до мінливого впливу навколишнього середовища не дозволяє їм оперативно реагувати на потреби ринку. Тому проблема оцінки та управління збутовими ризиками стає надзвичайно актуальною для підприємств, що прагнуть забезпечити безперервний ріст та розвиток власного бізнесу.
Keywords: ринкова економіка; рыночная экономика; управління ризиками; управление рисками; ризик збуту; риск сбыта