Визначення кута повороту різального елемента - Щербина, Є. Ю.; Яровий, Р. М.; Рубан, В. М. (НТУ ДП, 2023)
Одним із напрямів удосконалення технологічного процесу відновлення робочого профілю колісних пар є забезпечення надійності та економії ресурсу твердосплавного інструменту. Збірні інструменти зі змінними циліндричними твердосплавними ріжучими елементами займають більшу частину всього інструментарію, що дозволяють здійснювати заміну зношеного на новий.
Keywords: різальний елемент; колісна пара; машинобудування