Профілактика абортів серед студентської молоді - Меліков, О. Я; Кухта, О. С.; Квітко, М. О.; Кузнєцова, С. А. (My University, 2013)
Постановка проблеми. Народженню здорових і бажаних дітей допомагає планування сім’ї – один з основних способів вирішення глобальних демографічних проблем стабілізації населення планети. Її складові - це попередження (профілактика) небажаної вагітності та абортів.
Keywords: профілактика абортів; профилактика абортов; студентська молодь; студенческая молодежь