IoT-система зрошування і поливу зовнішньої живої декоративної стіни закладу харчування - Яковенко Данил Едуардович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Яковенка Данила Едуардовича академічної групи 123-21-2 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи − створення системи зрошення зеленої стіни та інтеграції в корпоративну мережу.
Keywords: iot-мережа; система зрошення; давачі; arduino; громадський заклад; корпоративна мережа; система; база даних; моніторинг