ПРОБЛЕМА НЕЛЕГАЛЬНОГО ПОСТАЧАННЯ В РОСІЇ ТА ПІВДЕННО-СХІДНІЙ УКРАЇНІ В 1917 Р - БАБІЧЕВА, О.С. (Гуманітарний журнал, 2011)
Встатті автор досліджує соціальний аспектпроблеми нелегального постачання в 1917 р., розглядає витоки цього соціального явища, особливості його проявів в Росії та Південно- Східній Україні, надає свою оцінку діяльності нелегальних постачальників.

In given article the author investigates social aspect of a problem of illegal delivery in 1917, considers sources of this social phenomenon, feature of its displays inRussia and SoutheastUkraine, states the estimation of activity of illegal suppliers.
Keywords: воєнна розруха; нелегальне постачання; громадянська війна; civilwar; war economical crisis; illegal supply