Безпека та ефективність: роль біосумісних матеріалів у сучасній медицині - Юрченко К. О. (НТУ «ДП», 2024)
Метою даної роботи є вивчення концепції біосумісності та її важливості в медичній сфері. Основний акцент робиться на необхідності ретельного відбору матеріалів для створення біомедичних пристроїв та імплантатів з метою забезпечення їхньої сумісності з організмом людини.
Keywords: біосумісні матеріали; сучасна медицина