Розробка інформаційної системи оповіщення про екологічну небезпеку - Савенко Дмитро Олександрович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Савенка Дмитра Олександровича академічної групи 126-21-2 ФІТ спеціальності 126 Інформаційні системи та технології. Мета роботи – створення інформаційної системи для оперативного моніторингу якості повітря, аналізу екологічних даних і своєчасного сповіщення користувачів про перевищення критичних рівнів забруднення.
Keywords: інформаційна система; моніторинг якості повітря; веб-додаток; streamlit; flask; sqlite; rest aрі; синтетичні дані; сповіщення