Вибір критеріїв оптимізації процесів підтримки льотної придатності повітряних суден на основі використання технології інтернету речей - Плуговий, А. О.; Mорозова, І. В.; Салімов, Р. М. (My University, 2024)
Нові технології підтримки льотної придатності повітряних суден (ПС) на основі використання Інтернету речей (IoT) вимагають вибору критеріїв оптимізації. Критерій оптимізації "К" вибирають з умови забезпечення мінімальних питомих витрат, пов'язаних з експлуатацією виробів, або максимуму ефекту на одиницю витрат.
Keywords: придатність повітряних суден; інтернет речей