Дослідження шляхів використання низкопотенціального тепла довкілля в цивільному будівництві - Папоян, Е. Н.; Халимендик, О. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2019)
Ефективне використання енергетичних ресурсів, особливо з урахуванням залежності національної економіки від зовнішнього ринку, обумовлює необхідність пошуку нових шляхів зниження витрат на опалювання та кондиціювання будівель і споруд різного цільового призначення. В зв'язку з цим значний інтерес являють технології, що пов’язані з використанням «теплових насосів».
Keywords: Низькопотенціальне тепло; Цивільне будівництво