Дослідження технології приготування водовугільного палива: вплив гранулометрії мелючих тіл - Світлий, Ю. Г.; Круть, О. А.; Білецький, В. С. (My University, 2011)
Наведено експериментальні дані стосовно впливу гранулометрії кульового завантаження млина на технологічні характеристики висококонцентрованого водовугільного палива. Показано, що раціональне кульове завантаження млина відповідає співвідношенню між кулями: 60% куль діаметром 40 мм, 20% – діаметром 20 мм і 20% діаметром 10 мм.

Приведены экспериментальные данные относительно влияния гранулометрии пулевого загрузки мельницы на технологические характеристики высококонцентрированного водно-угольного топлива. Показано, что рациональное пулевое загрузки мельницы соответствует соотношению между шарами: 60% шаров диаметром 40 мм, 20% – диаметром 20 мм и 20% диаметром 10 мм.
Keywords: підготовчі процеси збагачення; водовугільне паливо; технологія приготування; гранулометрія мелючих тіл