Розробка гідравлічного ножичного підйомника для вертикального переміщення рулонів металу - Беркут Іван Андрійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Беркута Івана Андрійовича академічної групи 133-21-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є створити конструкцію ножичного підйомника, який забезпечить підвищену продуктивність.
Keywords: підйомник; рулон; прокатна лінія; металургія; гідропривід