Вплив режимних параметрів контактуючих тіл пари: колесо – рейка на коефіцієнт зчеплення - Зіборов, К. А. (My University, 2017)
Для випадку нестаціонарного прямолінійного руху встановлено функціональний зв'язок силового і кінематичного параметрів при реалізації колесом рейкового транспортного засобу дотичної реакції. Розглянуто вплив режимних параметрів контактуючих тіл на коефіцієнт форми взаємодії тіл з рухомою точкою контакту.

Для случая нестационарного прямолинейного движения установлена функциональная связь силового и кинематического параметров при реализации колесом рельсового транспортного средства касательной реакции. Рассмотрено влияние режимных параметров контактирующих тел на коэффициент формы взаимодействия тел с подвижной точкой контакта.
Influence of regime parameters of contacting body pair: wheel-rails on clutch coefficient
Keywords: нестаціонарний прямолінійний рух; нестационарное прямолинейное движение; касательная реакция; дотичноа реакція; рейковий транспортний засіб; рельсовое транспортное средство