Білоград, Юлія ОлександрівнаЮлія ОлександрівнаБілоград2025-01-192025-01-192024-06Білоград Ю.О. Обґрунтування управлінських рішень з впровадження інноваційних технологій (за матеріалами ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»)  / Ю.О. Білоград – Д. : НТУ «ДП», 2024. – 81 с.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169265Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступає процес впровадження інноваційних технологій на підприємстві. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень у сфері впровадження інноваційних технологій. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи впровадження інновацій; проаналізовано діяльність ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»; досліджено стан ринку м'яса, м’ясопродуктів та ковбасних виробів в Україні; обґрунтовано управлінські рішення з впровадження інноваційних технологій у ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат» та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій.ukІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ, ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОЦЕС, УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ, РИНОК КОВБАСНИХ ВИРОБІВОбґрунтування управлінських рішень з впровадження інноваційних технологій (за матеріалами ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»)Substantiation of managerial decisions on the implementation of innovative technologies (based on the materials of LLC “Globyno Meat Processing Plant”)