«Комп’ютерна система Адміністрації Амур-Нижньодніпровського району м. Дніпро з детальним опрацюванням побудови та налаштування корпоративної мережі - Богосян, Олег Альбертович (My University, 2024)
Об’єкт розробки – комп’ютерна система Адміністрації АмурНижньодніпровського району м. Дніпро з детальним опрацюванням побудови та налаштування корпоративної мережі та створення телеграм боту. Мета роботи – налаштування та розробка корпоративної мережі для Адміністрації Амур-Нижньодніпровського району м. Дніпро, що ключає в себе інтеграцію Telegram-боту для покращення взаємодії з громадянами та забезпечення швидкого доступу до адміністративних послуг.
Keywords: КОМП’ЮТЕРНА СИСТЕМА, МЕРЕЖА, WAN, LAN, CISCO, КОРПОРАТИВНА МЕРЕЖА