Інструментальні матеріали зі зносостійкими покриттями - Остроухова, О. С.; Богданов, О. О. (НТУ ДП, 2022)
Технічний рівень різального інструменту визначає продуктивність і собівартість обробки, точність одержуваних розмірів, якість поверхневого шару та надійність операції. Одним з основних факторів, що визначає технічний рівень ріжучого інструменту, є інструментальний матеріал, з якого він виготовлений.
Keywords: покриття; зносостійке покриття; різальний інструмент