Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління виробничими запасами підприємства (за матеріалами ПАТ "ІНТЕРПАЙП НИЖНЬОДНІПРОВСЬКИЙ ТРУБОПРОКАТНИЙ ЗАВОД") - Бабич Михайло Сергійович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступають основи управління запасами на підприємстві. Мета роботи – Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління виробничими запасами підприємства за для покращення ефективності. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - проаналізовано теоретичні основи управління запасами підприємства; визначено основні проблеми управління запасами на підприємстві основи оцінки ринкового середовища, техніко-економічних показників та прогнозу умов розвитку діяльності; розібрані види систем управління запасами на підприємстві..
Substantiationoftheeffectivenessofdecisionsinthefieldofmanagementofproductionstocksoftheenterprise (basedonthematerialsof PJSC "INTERPIPE NIZHNEDNEPROVSKY PIPE-ROLLING PLANT")
Keywords: управління; запаси; підприємство; аналіз; маркетинг; стратегія; Інтерпайп НТЗ; виробничезабезпечення