Застосування методів машинного навчання до проблеми прогнозування залишків на банківських картах - Гарус, О. І. (НТУ ДП, 2021)
Прогнозування є чи не основною метою і завданням великого числа фахівців, що займаються аналізом даних. Сучасні методи статистичного прогнозування дозволяють з високою точністю прогнозувати практично всі можливі показники.
Keywords: банківські кредитні картки; научная публикация НГУ 2021; машинне навчання; нейросеть; прогнозування; прогнозирование