Аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Воронове Синельниківського району Дніпропетровської області - Левченко Вадим Вадимович (My University, 2022)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є норми і правила відведення земельних ділянок у власність, для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Мета кваліфікаційної роботи – це аналіз процедури розроблення та змісту проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Воронове Синельниківського району Дніпропетровської області. В основній частині наведено аналіз основних нормативно-правових актів України, що регулюють земельні відносини, та встановлюють правила розроблення документації із землеустрою. Також проаналізовано зміст і основні складові розробленого проекту землеустрою, та виконано аналіз робіт, які були проведені при розробленні цього проекту.
Keywords: ЗЕМЛЕУСТРІЙ, ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА, ПРОЕКТ ЗЕМЛЕУСТРОЮ, ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ, ГЕОДЕЗИЧНІ РОБОТИ, КАДАСТРОВИЙ НОМЕР.