Голосовий модуль мобільного застосунку з використанням AI-сервісів хмарного розпізнавання - Гаркуша Ярослав Володимирович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Гаркуші Ярослава Володимировича академічної групи 123-22ск-1 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – розробка мовного інтерфейсу систем інтелектуальної телефонії.
Keywords: мовний інтерфейс; інтелектуальні системи телефонії; розпізнавання мови; android; google