Розробка технічного проекту механізму силового замикання щокової дробарки з простим рухом щоки - Хлус Володимир Михайлович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Хлуса Володимира Михайловича академічної групи 133-20ск-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробка механізму силового замикання дробарки з простим рухом щоки.
Keywords: щокові дробарки з простим рухом щоки; механізм силового замикання; скінченноелементна модель; розрахункова модель; напружено-деформований стан; принцип Даламбера