Кібербезпека в сучасному інформаційному просторі україни - Доколяса, О. С.; Ковальова, Ю. В. (Національний гірничий університет, 2017)
З’ясовано зміст поняття «кібербезпека». Визначено проблему у необхідності подолання суперечності між наявним станом стрімкого зростання важливості кібербезпекової проблематики та часткової готовності Української держави відповісти на новітні кіберзагрози. Розглянуто проблему забезпечення державою кібербезпеки в інформаційному просторі, через ряд вдало проведених кібератак на інфраструктуру України.
Keywords: кіберпростір, кібербезпека, кіберзагроза