Обґрунтування раціональної технологічної схеми днища блоківіз застосуванням самохідних вантажно-доставних машин при відпрацюванні запасів руди в умовах шахти «Криворізька» АТ «Криворізький ЗРК» - Герасименко А. О. (НТУ «ДП», 2024)
На території України розвідані великі запаси залізних руд, основна частина яких сконцентрована на Українському кристалічному щиті в Криворізькому залізорудному басейні, котрий разом з Кременчуцьким та Білозірським залізорудними районами утворюють район Великого Кривого Рогу.
Keywords: самохідна вантажно-доставна машина; шахта «Криворізька»; АТ «Криворізький ЗРК»