Вологі серветки – корисна дрібничка чи шкідливий ворог для довкілля - Лисьонкова, Ю. В.; Марченко, Д. А.; Тарасова, І. Ю.; Курусь, О. В.; Швед, С. М. (НТУ «Дніпровська політехніка", 2019)
У повсякденному житті ми часто користуємося речами, які можуть нашкодити нашому здоров'ю. Вологі серветки можна знайти майже у кожній жіночій, чоловічій сумочці та дитячому портфелі. Ми користуємось ними вдома, на роботі під час навчання та на прогулянці. Вологі серветки не тільки шкодять нашому здоров'ю, а й забруднюють наше довкілля.
Keywords: вологі серветки; влажные салфетки; довкілля; окружающая среда; здоров`я людини; здоровье человека; екологія довкілля; экология окружающей среды