Технологія сухого збагачення техногенної сировини у вигляді некондиційних гематитових руд, для отримання з них концентрату з вмістом заліза не менше 62,0% - Ніколаєнко, К. В.; Червоний, Є. О.; Ніколаєнко, П. К. (My University, 2016)
Розглянуто питання збагачення некондиційних гематитових руд заскладованих у при шахтних відвалах та отримання з них концентратів з вмістом заліза на рівні 62,0%.

Рассмотрен вопрос обогащения некондиционных гематитовых руд заскладированых в пришахтных отвалах и получения из них концентратов с содержанием железа на уровне 62,0%.

Considered substandard enrichment of hematite ores stockpiled prisojnik in the dumps and the yield of concentrates with iron content at the level of 62,0%.
Keywords: сухе збагачення техногенної сировини; збагачення некондиційних гематитових руд; отримання концентратів з вмістом заліза на рівні 62,0%