Дослідження впливу механізму зміни ступеня стиску на швидкість швидкість зниження ступеня стиску в залежності від режиму роботи двигуна - Онищенко, Д. С.; Колеснікова, Т. М. (НТУ ДП, 2022)
Питанням двигунів зі змінним ступенем стиску займаються багато науковців та академічних установ. З метою економії палива потрібно розробити двигун зі змінною величиною робочого об’єму.
Keywords: стиск; ступінь стиску; двигун