Комп’ютерна графіка, дизайн та мультимедіа - Демиденко, М. А. (НТУ «Дніпровська політехніка», 2022)
Викладено основи комп’ютерної графіки, дизайну та мультимедіа. Розглянуто основні поняття і методологічні основи дизайну. Матеріал викладено на рівні, доступному студентам, які знайомі з курсом інформатики. Методи, що розглядаються в посібнику, ілюструються великою кількістю прикладів. Від того наскільки професійно сучасний економіст вмієте подавати себе, свою продукцію, послугу, тощо залежить успіх в сучасному цифровому суспільстві. Отже, сьогодні мати базові навички у графічному дизайні надзвичайно актуально. Виконати обробку зображення, підготувати рекламний пост, плакат, афішу – усьому цьому і ще багато чому іншому ми дізнаємось в дисципліні. Посібник має на меті навчити студентів застосовувати новітні методи дизайну і обробки зображень, сучасне програмне забезпечення та комп'ютери для максимально ефективної передачі візуальних повідомлень при розв’язанні складних економічних завдань. Посібник базується на досвіді викладання дисципліни «Комп’ютерна графіка, дизайн та мультимедіа» в НТУ «Дніпровська політехніка», призначений для студентів вищих учбових закладів і може бути корисним для економістів, плановиків, менеджерів та маркетологів
Keywords: комп’ютерна графіка; дизайн; мультимедіа; композиція зображень