Evaluation of Traditional and Additive Manufacturing Methods of Centrifugal Pump Casing with Regard to Circular Economy - Шебанов Сава (My University, 2024)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем