Постать Михайла Грушевського та його роль у розвитку історії української держави - Ляхов, Артем Володимировіч (НТУ «ДП», 2019)
У науковій спадщині Михайла Грушевського особливе місце посідають проблеми світової історії. Вчений виклав власне бачення розвитку людства і місця України у всесвітньо-історичному процесі.
Keywords: Михайло Грушевський; Михаил Грушевский; українська держава; украинское государство; розвиток людства; развитие человечества; світова історія; мировая история