Використання експрес трансформацій електромагнітного поля для оконтурювання геоелетричних неоднорідностей - Яремій, С. О. (Вилавництво НТУ "ДП", 2024)
При якісній експрес інтерпретації фізичних полів велику роль відіграють всілякі його трансформації [1,2]. У цьому дуже цікавим є підхід, заснований на виділенні лінеаментів полів.
Keywords: оконтурювання геоелетричних неоднорідностей; електромагнітне поле