Публічна політика у сфері інтелектуальної власності України : стан та механізми модернізації - Дяченко, Н. П. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Відповідно до Конституції України (частина 2 статті 41) передбачено право кожного володіти, користуватися і розпоряджатися результатами своєї інтелектуальної та творчої діяльності та, згідно з частиною 2 статті 54, громадянам гарантується свобода літературної, художньої, наукової творчості, захист інтелектуальної власності, їх авторських прав, моральних і матеріальних інтересів, що виникають у зв’язку з різними видами інтелектуальної діяльності.
Keywords: публічна політика; інтелектуальна власність України; модернізація механізмів державного управління