Розробка проекту одноповерхового індивідуального екологічного будинку - Мацюк, І. М.; Жарко, Г. С.; Matsiuk, Iryna; Zharko, Hanna (НТУ ДП, 2023)
У роботі розглядається поетапна розробка основних елементів проекту одноповерхового індивідуального екологічного будинку. Запропоновано використання сучасних екологічних матеріалів. Описано поетапне створення проекту у програмному продукті Autodesk Fusion 360. Виконано функціонально‐вартісний аналіз екологічного будинку.

The paper considers the step‐by‐step development of the main elements of the project of a single‐story individual ecological house. The use of modern ecological materials is proposed. The creation of a project in the software product Autodesk Fusion 360 is described. A functional and cost analysis of an ecological house is performed.
Project development of a single‐storey individual ecological house
Keywords: екологічний будинок; проект; Autodesk Fusion 360; екологічні матеріали; ґрунтоблоки; функціонально‐вартісний аналіз; ecological house; project; Autodesk Fusion 360; ecological materials; soil blocks; functional and cost analysis