Розробка технічного проекту завантажувача листа на машину-охолоджувач - Балуєв Дмитро Романович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Балуєва Дмитра Романовича академічної групи 133-21-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розрахувати параметри конструкції транспортера, для переміщення плит з прокатного стану у зону охолодження.
Keywords: транспортер; переміщення; підйом; металопрокат; гідроциліндр; привід; зірочка; ланцюг; муфта; модульність